Velký botník z masivního manga Frigatta
search
  • Velký botník z masivního manga Frigatta
  • Velký botník z masivního manga Frigatta
  • Velký botník z masivního manga Frigatta
  • Velký botník z masivního manga Frigatta
  • Velký botník z masivního manga Frigatta

Velký botník z masivního manga Frigatta

F02561-01
15 990 Kč
S DPH Obvyklá doba dodání 2 - 13 týdnů
Počet
Obvyklá doba dodání 2 - 13 týdnů
Nákupy na splátky

Parametry

Výška
90 cm
Šířka
85 cm
Hloubka
40 cm
Váha
40 kg
Materiál
Dřevo
Druh dřeva
Mango
Povrch
Lakovaný
Barva
Přírodní

Naše série FRIGATTA vás překvapí a můžete vybavit váš interiér starožitnou exotikou na všechny strany.Tento trendy nábytek je totiž vyroben z exotického mangového dřeva,přičemž kombinace bílé a černé barvy dodává sérii výjimečný design. Každý jednotlivý kousek nábytku FRIGATTA je originální a nikde jinde ve světě nenajdete dva naprosto totožné kusy.Lehce extravagantní styl ocení jak starší uživatelé,tak i mladší mezi kterými je vintage styl čím dál více oblíbený.

Na posledním z obrázku lze vidět celý náš set FRIGATTA který je jedinečný a dá se sehnat jenom u nás jako zakázková výroba. Série FRIGATTA se zpracováva ručně a to je důvod proč je tato série jedinečná není nic lepšího než-li doplnit svůj domov ručně vyrobeným nábytkem na zakázku který putuje přes několik státu aby se dostal k vám a rozzářil váš domov.

Exotická série FRIGATTA dokáže oživit váš domov.Masivní nábytek z mangového dřeva je symbolem originality a je vhodná pro opravdové fajnšmekry nábytku. Mangové dřevo je poměrně světlé v přírodním hnědém tónu. Ve většině případech je mangový nábytek lakovaný nebo voskovaný v tomto případě lakovaný do bíle barvy, pro ochranu a udržování struktury dřeva. Mangový nábytek je tvrdý a houževnatý. Mangové stromy dorůstají až do výšky 45 metrů.Mangovník je stále zelený exotický strom který se pěstuje nejen pro lahodné plody,ale i pro dřevo.Mangové dřevo je totiž neobyčejně tvrdé odolné i vůči vlhkosti,a zároveň vzhledově atraktivní,což z něho činí ideální surovinu na výrobu nábytku.

Sob nábytek

20 dalších produktů ve stejné kategorii: